Fortrydelsesret


Hvis en vare returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.
Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Hvis du har købt en vare via vore webshop, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os, senest 14 dage efter du har modtaget den.

Du kan returnere varen til os ved at:

  • nægte at modtage varen, når bliver leveret

  • sende varen retur til denne adresse:

Nordic Food
Nygade 6, 3. sal
1164 København K

tlf.  33 75 10 05 

Hvis du fortryder et køb, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank, oplys venligst dit konto nr. og din banks registrerings nr. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi overfører købesummen til den oplyste konto.
Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på ovenstående adresse.

Ansvarsbegrænsning og forbehold
Der tages forbehold for prisændringer, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priser er kun gældende i Danmark, excl. Færøerne og Grønland.
Vi påtager os intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand

Om

Nordic Clinic is a high-profile clinic that practises and promotes Functional medicine to patients throughout Scandinavia.

Adresse

Nygade 6, 3. sal
1164 København K
Danmark

Kontakt os

+45 3375 1005
info@nordicclinic.com

Nordic Clinic ©
Powered by Getwebshop ©